A folyó / Visszatérés

A folyó Kiadó honlapjára

 

“Különös ötletek jártak a fejemben, mintha színes füst gomolyogna, de nem a levegőben, hanem valahol a víz alatt. Vajon mennyi annak a valószínűsége, hogy összeálljon a kép, a kirakós, aminek a darabkáit évek óta keresgélem? Mégpedig anélkül, hogy bármit is tennék. Erőfeszítés nélkül. Lehetetlennek tűnt, mégis az a sejtelem suhant át rajtam: már összeállt, akkor is, ha még nem látom, mit ábrázol.”

 

Az élet ugyan leírható lineáris folyamatként, mégis, ha saját életutunkat közelebbről megvizsgáljuk, észrevehetjük a ciklikusság és ismétlődés jelenségeit. De azt is, hogy bizonyos láncszemek és összefüggések csak akkor tárulnak fel számunkra, ha megértünk rájuk.

A folyó / Visszatérés egy érzelmi utazás, mely egyszerre zajlik múltban és jelenben, belső és külső színtéren. Női hőse – megelégelve az életében visszatérő szenvedésmintákat – útnak indul. Vándorlása során egyre közelebb kerül önmagához és képessé válik feloldani elakadásai okát.

Felnőtté válás-történet ez, a szó szorosabb értelmében és lelki-spirituális értelmében egyaránt, melyben a felnőtt én és a gyermekkori én hangja összefonódik és ösztönösen gyógyítja egymást.

A folyót befogadni bensőséges élmény, mely az egyéni lenyomatokon túl egy egyetemes, női és emberi tapasztalásmódot is megmutat: az egység és a magány, a szerelem és a veszteség, az önmagunkkal való kapcsolatvesztés és a magunkra találás könyve.

Kedves Olvasó! Kívánom, hogy váljon inspirációvá számodra e kisregény egy boldog élethez, melyben pontosan az lehetsz, aki valójában vagy!

 

© N’alika, 2023

Formátum: e-könyv / epub és pdf

Ára: 2.890 Ft

 

>> MEGVESZEM AZ E-KÖNYVET!

 

>> Visszatérek a főoldalra és megnézem a kiadó további könyveit!