Lélekközpontú öngyógyítás

insta-kep-konyv

“Az egészség lélekben születik meg, majd végigáramlik és megnyilvánul a testi formaöltésig, minden kifejeződésen keresztül. Ha a lélek elégedett, a test is egészséges lesz!”

Ha megbetegszünk, a legkönnyebb rávágni, hogy a vírusok, a gének vagy egyéb, tőlünk függetlennek tartott dolog miatt alakult ki a probléma, de semmiképp sem miattunk. Ezt a hozzáállást szoktuk meg, erre kondicionálódtunk generációról generációra. Egészségügyi állapotunkkal kapcsolatban megtanultuk a felelősséget hárítani és a gyógyítást átruházni másokra.

A Lélekközpontú öngyógyítással kilépünk ebből a destruktív mintából, és az öngondoskodást vállalva, egészségtudatosan cselekszünk: meggyógyítjuk magunkat. Ehhez a tüneteket kiváltó valódi lelki okot beazonosítjuk, felszabadítjuk és az új, egészséges önképünk kifejezésével felülírjuk.

Képesek vagyunk rá – ez elemi adottságunk, melyet az egészségünkkel kapcsolatban ugyanúgy szabadságunkban áll felvállalni, akárcsak a többi életterületünkön. Mindent, amit a belső világunkban megélünk, jobbá tudunk tenni és miképpen belül változunk, azt testünk is letranszformálja. Megfelelő lelki változásainkkal így meggyógyíthatjuk magunkat, megteremtve végre nem csak a tünetek eltüntetését, de a testi-lelki egészségünket is. A valódi gyógyulás egyedül rajtunk múlik!

 
 
© Io, 2022
 
© Felébredés Kiadó, 2022
 

Ára: 4.950 Ft (papír alapú) és 3.750 Ft (e-book)

 
 

> MEGVESZEM A KÖNYVET!

 >> Visszatérek a főoldalra és megnézem a kiadó további könyveit!