Művész-archetípusok

Kreativitás-ébresztő e-book és munkafüzet másolata (3)

“Benned is, bennem is, minden létezőben itt van közös, emberi tudás- és élményanyagunk. Mindannyiunkban menetelnek a hősök, akik valaha voltunk és lehetünk.”

A Művész-archetípusok kreativitás-ébresztő e-book és munkafüzet, melyet az írás, a művészet és az önismeret szerelmesei tudják örömmel forgatni és hasznosítani megvalósító és önfeltáró folyamataikhoz. Kis karaktertipológiai kézikönyv és gyakorlatgyűjtemény egyben, mely a jungi őskép-elmélet ihletésére, de nem egy meglévő rendszer, hanem saját megfigyelések, alkotói tapasztalatok és gazdag műveltséganyag alapján született.

A pdf formátumú kiadvány hét ősképet és hőstípust mutat be, „akik” kreativitásunk szabad áramlásához nélkülözhetetlenek, megannyi csodálatos művészi teljesítmény mögött állnak és általában belőlük vagy kombinációikból születnek a legizgalmasabb irodalmi alakok.

Az elméletet különleges gyakorlatok egészítik ki, melyekkel máris fejest ugorhatsz a saját „művész-éneid” világába és megnézheted, mire inspirálnak.

Valamennyi archetípushoz tartoznak karakteralkotási tippek is, így ha regényt, kisregényt, elbeszélést, novellát, mesét, forgatókönyvet vagy színdarabot írsz, ötleteket meríthetsz a szereplőid megformálásához és elmélyítéséhez.

“Könyvedet-füzetedet olvasva több tejeskávét is megittam képzeletben. (Régen, amikor még fogyaszthattam tejterméket és kávét, ilyen boldogságélményt okozott, mint most a soraid.) Közben nem összefüggően, de ami kikívánkozott, leírtam. (…)
 
Összefoglalóan nagy kedvencem tőled e kompakt ajándék: Művész-archetípusok. :)
 
Egyik kedvenc sorom: ‘…az igazán izgalmas dolgok … a megpróbáló hatások alkímiai tégelyében születnek.’
 
Köszönöm.” – Edina

© N’alika, 2021

Borítókép: Marketplace Designers

Ára: 2.990 Ft

> MEGVESZEM AZ E-BOOKOT!

>> Visszatérek a főoldalra és megnézem a kiadó további könyveit!