Rólunk

IMG_20201005_154415

Io és N’alika (ejtsd: Ijó és Náliká) vagyunk, Krisztiánként és Eszterként is ismerhetsz bennünket, de mi jobban szeretjük kicsit talán szokatlan, mégis már önazonosabban viselt “lélekneveinket”.

Hogy kik vagyunk?

Egy (nem is olyan) hétköznapi pár. :-) Egyéni formáinkon keresztül és együtt egyaránt örömmel áradunk. Élvezzük a szerelmet, szülői mivoltunkat, családi miliőnket, lélektestvéri és embertársi kapcsolatainkat, az alkotást és a hivatásunkat. 

Vagyunk, akik vagyunk. 

Lényegileg pont ugyanolyanok, mint Te! Amikor elengeded a beazonosítás és az ítélkezés kényszerét, és Valóság-látó, ártatlan tekintettel nézel, könnyű ezt észrevenned! ;-)

2016 tavaszán megjelent első közös könyvünk, a Felébredés az én illúziójából, mely egyszerre önéletrajzi ihletésű spirituális fejlődésregény és esszenciális tanítás. Ekkor alapítottuk a Felébredés Kiadót, melynek eddigi kiadványait megtalálod ezen a honlapon. Lélekből fakadó, természetes elhívatásunk, hogy segítsük társainkat a szabad létezés útján. 

Közös teremtéseink mellett Io szívügye az öngyógyítás, N’alikáé a (írás)művészet  – bővebben olvashatsz az ezekkel kapcsolatos tevékenységeinkről is önálló oldalainkon.

Szeretettel üdvözlünk és örömmel hallunk Rólad!

Io és N’alika

Kérdésed van vagy írnál nekünk?

Lépj velünk kapcsolatba az alábbi űrlapon keresztül vagy írj e-mailt!

E-mail címünk: szabadlet[kukac]gmail[pont]com