Impresszum

pexels-pixabay-159866

 

JOGI NYILATKOZAT

© Felébredés Kiadó, Iowio ∞ N’alika (Pókos Krisztián és Kupai Eszter), 2022

Minden jog fenntarva!

A honlapon szereplő szövegrészletek csak változatlan formában, pontos forrásmegjelöléssel és a honlapra való hivatkozással idézhetőek!

A kiadványainkban és a honlapon szereplő szövegek sokszorosítása, részben vagy egészben való terjesztése és kereskedelmi célú felhasználása szigorúan tilos és jogi következményeket von maga után!


ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

A Felébredés Kiadó honlapjának üzemeltetője a WordPress.com. Amikor először felkeresed ezt a weboldalt – illetve minden alkalommal, amikor frissítéseket kell közzétenniük -, megkapod és elfogadhatod kibővített Cookie-szabályzatukat, melyben tájékoztatnak az adatkezelési eljárásokról.

Az oldalhoz kapcsolódó vállalkozás képviselője, egyben a vállalkozáshoz tartozó adatkezelés felelőse:
Kupai Eszter, KATA alanyi adómentes egyéni vállalkozó (fő tevékenységi körök: írói és művészeti tevékenység, máshová nem sorolt oktatás, máshová nem sorolt személyi szolgáltatás, szaktanári középiskolai tanári tevékenység, könyvkiadás és –terjesztés)


E-mail cím: kupai.eszter[kukac]gmail[pont]com és csendviragok[kukac]gmail[pont]com

Székhely és levelezési cím: 7400 Kaposvár, Ady Endre utca 11. 2/3. Kamara: SKIK Kaposvár


Honlapok: https://www.csendviragok.hu és https://www.felebredeskiado.com/


Adószám: 67601354-1-34

Könyveink vásárlóiról a Felébredés Kiadó nevében csak számlázási kötelességemnek eleget téve gyűjtök adatokat, a következőképpen:

Amennyiben kiadványaink közül vásárolsz, a számlázás miatt szükségünk van két személyes adatodra, a teljes nevedre és a számlázási címedre.
A számlát alap esetben elektronikusan, pdf formátumban állítom ki és küldöm el.

A számlázás miatt szükséges személyes adatokat a jogszabályi háttérnek megfelelően 10 évig kell megőriznem.

Az adataidat semmilyen körülmények között nem adom ki harmadik félnek!

Tájékoztatlak továbbá, hogy a hatályos adatvédelmi törvények értelmében a személyes adataid kezelésével kapcsolatban bizonyos jogokkal rendelkezel. Ilyen jog a tájékoztatás, a helyesbítés, a törlés, a betekintés, és a tiltakozás az adatkezelés ellen (olyan adatkezelés esetén, amikor az adatkezelés alapja a hozzájárulás).
Ezekről a jogokról bővebben itt olvashatsz: AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról.

Amennyiben bármelyik fenti jogoddal élni szeretnél, ezt e-mailben kérheted tőlem, és legkésőbb 15 napon belül intézkedem.

Ha további kérdésed van az adatkezeléssel kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal – elérhetőségeimen megtalálsz!

Ha jogsértést tapasztalnál jogorvoslatért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhatsz (székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c., postacím: 1530 Budapest, Pf. 5., telefon: 06 -1- 391-1400, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu) vagy a lakóhelyed, illetve tartózkodási helyed szerint illetékes Törvényszékhez.

Alulírott:

Kupai Eszter

Kaposvár, 2022. január 7.

Az adatvédelmi nyilatkozatot mindig megtalálod itt, a honlapon az Impresszum menüpontban, valamint elérheted a megrendelő űrlapról, amikor kiadványt vásárolsz tőlünk!