Felébredés az én illúziójából

cropped-konyvek.jpg


 

“A látható mögötti láthatatlan, a „mi” mögötti „hogyan” vár felfedezésre. S ami ezeken túl feltárul: a Valóság!”

 

Rengetegen keresik a boldogságot és a szabadságot öntudatlanul vagy tudatosan, megtalálásához azonban elengedhetetlen, hogy készek legyünk visszatérni a keresés forrásához: önmagunkba tekinteni.

A spirituális felébredésről számos könyvet írtak már, ehhez azonban még hasonlót sem. A megszokott műfaji kereteken túlmutató alkotás: férfi és női párhuzamos önvallomás, lírai önéletrajz, izgalmas fejlődésregény, valamint esszenciális tanítás a felébredésről vagy – közkeletű, de általában félreértett kifejezéssel élve – a megvilágosodásról.

 

“Ha önmagad keresed, ha a kiteljesedés útján jársz, vagy ha úgy érzed, beteltél küzdéssel és szenvedéssel, ez a könyv segít átvágni azt a bizonyos ‘gordiuszi csomót’.”

 

„Annyira jól leírjátok az ego-pörgetéseket, jó látni, hogy nemcsak én mentem át ilyen őrültségeken. Tetszett ez az őszinteség. A második fele, a működések leírása pedig a legfontosabb!

Most olyan pihekönnyűnek érzem magam, nem tudom még, merre tovább, de nagy batyut tettem le és nyugodt vagyok.

Ildi

 

A könyv szerzői, Io és N’alika egyéni útjukon tapasztalták meg a felébredést, majd nem sokkal ezután találkoztak egymással, s azóta együtt élik a jelenlét (nem) mindennapi csodáját. :)

Önmagunk valódi természetére nem elvont koncepcióként, hanem nagyon is hétköznapi példákon keresztül világítanak rá, olyan életterületek illúzióit leplezve le, mint a párkapcsolat, a hivatás, az anyagiak vagy a spirituális keresés. Nem biztatnak arra, hogy kövesd őket vagy higgy nekik, ehelyett erőteljes rámutatásaikkal és szeretetteljes bátorításukkal a jelen pillanatban létező Abszolútba hívnak.

A könyvet olvasva ráláthatsz az illúziókra, melyek miatt eddig elakadtál és nem tudtad azt az életet élni, melyre hivatva vagy.

 

>> BELEOLVASOK A KÖNYVBE!

 

„Azt kell mondjam, ez a könyv világszínvonal! Nekem eddig ez a The Best, ekkorát Adyashanti Világod vége, és Hawkins Erő kontra erő c. könyve ’lökött rajtam’, de ez most mégis más. Nincs több kérdés. Teljesen feloldódtam.

A héten annyi dolgunkat rendeztük, mint máskor hónapok alatt. Ez a végső megértés, amikor nem valamit kellett megértenem, hanem én magam vagyok a Mindent MegértŐ(elfogadás). Gondoskodás van jelen egész életemben.”

Andi

 
 
© Iowio és N’alika (Pókos Krisztián és Kupai Eszter)
 
Borítógrafika © Iowio
 
Ára: 4.190 Ft
 
 

>> MEGVESZEM A KÖNYVET!

 

 >> Visszatérek a főoldalra és megnézem a kiadó további könyveit!